Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nagy-Britanniából származnak!Régen róka vadászatra használták,és mára pedig ideális házi kutya!Lakásban csak akkor tartsák,ha naponta 1:30 órára elviszik sétálni!Két "csoportra" tagolódik,egyik a drótszőrű a másik pedig a sima szőrű!A foxterrier kanok(fiúk) 39cm-ek a szukák(lányok) valamivel kisebbek! A súlyok is éltérő a kanoknak 8,25 a szukák pedig valamivel kevesebbet nyomnak! A foxterrier nem első kutyás gazdiknak ajánlott!Makacs,önfejű és a kezdettől fogva igényes nevelést igényel,de ha jól tanítják akkor nagyon intelligens! Szereti a hosszú sétákat és ha eléri a ivarérett kort akkor ajánlott ivartalanítani,mert különben verekedős lesz!Alkalmasak kutya sportokra(pl. agilityre)!Kép

Ez az én kutyám és Ő is agilityzik!

Még csak most kezdte,de már megy versenyekre!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

gyongyi_k@citromail.hu

(Gyöngyi néni, 2010.08.03 12:26)

Szia!
Gratulálok a kutyás honlapodhoz! Gondolom, bátyusod segített benne, ugye?
Nagyon aranyos a kutyusod, s ahogy látom, ügyes és élvezi a kutyasportot. Veled együtt, bár ezt csak sejtem abból, amit írtál róla.
A menhelyekkel kapcsolatban igazad van, de azt azért tegyük hozzá, hogy még mindig jobbmegoldás, mint ha csak úgy kirakják valahol szegény jószágot.
Nekem két kutyusom van. mindkettőnek mi mentettük meg az életét. Nem fajtiszták, de tündériek, kedvesek, hálásak. A nagy kuvasz apukájára hasonlít, csak fekete. Ő már öreg, 8 éves. A kicsi 9 hónapos, teljesen olyen mint egy német pincher, külsőleg is és belsőleg is.
Remélem, so kortársaddal sikerül barátságot kötnöd így a neten keresztül és igazi kutyaimádó csapattá kovácsolódtok.
Sok sikert hozzá: egy kutyabolond tanárnő